Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

May 6, 2010


Actually 'Kete Tapi Thoma' (sebutan keretapi Thomas pada Muadz) ni dapat masa birthday Muadz yang kedua, bulan 11 tahun lepas daripada Tokcik. Kebetulan birthday Muadz dekat dengan abirthday anak Tokcik, Alif Zakuan .. Thanks Tokcik .. 

Kesian Muadz, setelah almost setengah tahun baru dapat bukak toy nih .. pernah bukak skali dah toy nih  tapi disebabkan terlalu complicated, ayah simpan balik sebab tak sempat nak melayan Muadz belek toy nih .. Akhirnye malam tadi tercapai jugak impian Muadz nak main 'Kete Tapi Thoma' nih .. 

Kagum betul ibu tgk teknologi pada train nih .. mechanical engineeringnya sangat perfect .. quite complicated, terang kat sini pun susah nak faham kot, tapi mmg hebat lah pencipta toy nih .. 

Tapi biaselah, dapat kat Muadz, tak sampai sejam dah terbarai semua .. alahai anak ibu ...

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami