Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

May 4, 2010


 
Muhammad Muadz
Muhammad Mus'ab
Abang dan adik .. same tak ??

Kalau nak tau .. ni la dua hero ibu yang sering digembar gemburkan nih .. si abang manjenye la sangat .. tak boleh tidur kalau takde ibu .. dapat bau ibu dari jauh pun jadik la .. yang adik pun same, susah nak share ibu .. kalau time adik .. adik je la .. abang nak dekat pun marah .. 

Malam tadi adik mengamuk .. ntah kenapa .. pukul 11 masih tanak tidur .. agaknye sebab ibu bijak sangat bagi die rase oren sunkist .. ape tidaknye, petang tu ibu makan dengan abang, sibuk pulak si adik nak merasa .. tak banyak pun ibu bagi, sejeretttt je .. yang bestnye lepas makan oren, tiga-tiga kami memerutttt .. ape lagi kena ikut giliran la .. memula ibu, lepas tu ibu setel adik plak .. dah setel adik baru la ibu setelkan abang pulak .. alahai sian anak ibu .. 

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami