Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

May 8, 2010

Bila burung terlepas sangkar

Inilah ungkapan yang paling sesuai sekali buat aku petang tadi .. Kenape ?? Sebab berjaya meloloskan diri 3 to 9 pm .. 1st pegi celcom kajang, nak tukar plan .. sekarang pakai power tools which is too expensive for me ..monthly payment almost rm70 .. hakikatnya handphone tu banyak call mak je .. yang jadi mahal sebab basic fee RM50 .. so tambah tolak jadilah banyak tu .. so decided nak jadi suppliment under mak je .. jadinye aku call mak free and basic fee is RM20.. boleh la kurang sikit .. tapi malangnye `brother slow` yang jaga counter customer service tu punyela lambat menguruskannya .. penat menunggu, aleh aleh dia kate takleh buat tanpa surat kebenaran dari mak .. hangiiinnnnnnye ..

Pada pandangan aku, servis kat mesia ni sangat direct sound customer and definitely tak pandai jaga hati customer .. agaknye diorang yang duduk meja customer service ni tak diberi training kot .. main amik  sesape je ..eiii geram betul .. dengan bahasa kurang `tuuuttt`, kalau ikut hati dan nafsu, memang nak penampar je ..

Lepas tu kami pun memulakan misi menjejak hadiah sempena hari ibu .. sambil mengusha barang, aku sempat mencapai ;

1. Marroon shirt for abang - RM39.00
2. Ball point PARKER  -RM45.00 ( Birthday along)
3. Female Timber handbag - RM77.00 (For me ...heheh)
4. Ball point ZEBRA 2pcs - RM20.00


Bukan selalu shopping .. Muadz aku tinggalkan dengan mak, aku jalan dengan idah, makngah bersama 2 hero iaitu Muas`ab dan Fahim. Ke mana ?? Mana lagi kalau bukan Alamanda, Putrajaya... Sempat asar dan maghrib di sana .. punye la lama .. rasenye baby Mus`ab sampai lemau duduk dalam carrier ..

Eh, tetiba ngantuk pulak .. kaylah nanti sambung .. wassalam

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami