Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

May 3, 2010

Alhamdulillah Allah beri sedikit ruang untuk aku menulis lagi dalam blog yang aku simpan segala kenangan hidup sejak 2004 .. dah 6 tahun tu .. kalau diari, kire tebal jugak tu .. walaupun takde follower, yang penting segala kisah hidupku tercatit dalam blog tersayang ni .. Sejak anak dara sampai dah anak dua nih .. Manalah tau ada rezeki nak menulis sampai bercucu ker .. whupppss .. sempat ke tu ??

Muadz dah 2 tahun 5 bulan dan Mus'ab 5 bulan .. senang je nak ingat sebab dua-dua lahir bulan sama .. ayah dia pun bulan 11 jugak .. pandai ayah budget time ek .. ahaks ! senang kat ibu jugak .. nak buat birthday party .. Insyallah tahun ni dah angan angan nak buat birthday party untuk hero kesayanganku 3 orang tu .. Muhammad Muadz, Muhammad Mus'ab dan last but not least my loving hubby ... Mohd Fakhri  .. nak order cup cakes cumil-cumil banyak banyak .. so boleh la mulai sekrang sape yang business cup cakes tu nak promosi kat kite .. hehhehe .. 

Tak sempat rasenye nak citer panjang this time sbb tgh busy ade job nih .. insyallah from now on, dah bertekad nak menulis semula .. curi curi masa lepas all my boys dah tido .. (termasuklah ayahnye .. hehe) ... rasa rindu nak menulis .. tapi masa memang terhad dengan jadual rumahtangga yang sangat ketat .. aduihh semua hobi dan impian terpaksa di hold dulu .. sebabnya hanya satu .. BUAT KELUARGA TERSAYANG !! 

IBU SAYANG SEMUA ...

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami