Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Jun 10, 2012

Minggu bermalas-malasan

Waaa .. bestnye cuti. Walaupun tak dapat cuti full-day tapi dapatla rehat sket sbb encik abang kate tak payah masak .. jadi bule la makan luar weekend ni. Almaklum la tetiap ari masak, i pun teringin nak rasa air tangan org lain. Air tangan suami je jarang dapat .. hihi 

Tapi walaupun begitu, nak share jugak this few days punye menu untuk tatapan kengkawan :) 

 Ni menu takda idea namanya : Sambal sardin + bening 'sayur popeye' + telur dadar

 Minum petang + dinner = Burger ayam + hash brown ( sorang separuh ..jimat .. hihi )

 Cubaan pertama buat nasi dagang : tak berapa nak jadi .. tapi encik abang makan tambah la jugak :)
nasi dagang + gulai ayam + acar timun + ayam goreng ( utk anak-anak )

 Sekian, terima kasih. hihi .. 

Wahai encik abang, saya nak gi holiday ... hwaaa .. penat dah duk umah nih .. 


No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami