Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Jun 13, 2012

Gasing Angry Bird

Rasa terharu pun ade jugak bila tiba-tiba Muadz dah boleh baca Al-Fatihah dengan Ayat Kursi penuh. Alhamdulillah. Sejak masuk skolah ni, sambil-sambil main ade la jugak mulut tu kuar doa-doa yang dibelajar kat skolah .. Antara phrase yang dia suka sebut :-

...."waliwa lidaiyya" ...

...."wamamati lilla"....

...."Rabbishh rohli wayassirli"...


Yang bestnye sebelum putar gasing ANGRY BIRD, Muadz baca fatihah full version dulu tu .. mula-mula baca bismillah je sbb ayah ajar kalau nak buat sesuatu jadi mudah, senang dan 'menjadi' kena baca fatihah. Agaknya, memula baca bismilla je agak 'kurang menjadi' kot .. terusss dibacanya Fatihah ..

Aduhai anak ibu .. nak gelak pun ade jugak :)

 Ni la rupe gasing tu. Ade lagu lagu lagi. Agak best jugak la. RM5 seketul.


1 comment:

  1. beli katne gasing... hihi.. 4 ketui dah rm20...

    ReplyDelete

Sponsor Kami