Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Jun 24, 2012

Corn soup with brocoli + tomato + asparagus

Disebabkan aritu ayah makan chicken soup + garlic bread tu tak berapa nak cukup. Jadi disebabkan perasaan kasih sayang cinta yang membuak-buak ni .. haha .. ibu buatkan corn soup plak untuk cik abang tersayang :) Senang je nak buatnye .. Rasenye semua org tau .. buat malu je letak sini .. tapi takpe la nak letak jugak .. 

 Ni bahan-bahannya. Jagung tu ibu guna jagung dalam tin je.

 Mcm biasa tumis2 dulu baru masuk yg lain2. Jadi la macam ni rupenya.

 Ten teng teng ..... Magic !! Heheh .. ni lepas yang atas tu di blend. Almaklumla kalau biar sayur tu seketul-seketul, bertuahla anak-anak ibu nak makan. Biar di blend asal anak-anak dapat sumber khasiat sebaik mungkin. 

Siap terhidang. Yang belah sana tu SPRING GORENG BLACK PEPPER tu dari tghari punye. Sebab still banyak, ibu panaskan semula je.

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami