Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Jun 24, 2012

Air tangan ibu minggu ini :)

Ni antara menu hangat minggu ini .. hahah .. en. abang kata ...

" awak ni, ada kerja la plak amik gambaaa lepas masakkk "

Dulik apee kite, dah tu nak buat ape lagi .. dah hobi, kite buat je la kan .. dpd duk umah saje-saje je baik share ngan kengkawan ape kite buat kan umah kan. bukan rugi pun. kite pun selalu je ronda ronda blog org cari idea nak masak ape .. eiii kalau tak ronda-ronda blog, i takde idea nak masak ape kat u tau :)

Hehehe .. takpe, en. abang saye tak bace blog saye ni .. die bz keja :)

 bubur caca ngan teh o untuk suami tersayang balik keja pepenat. ( tapi dah kembang plak .. lambat makan cik abang i ni ) 

 Puding caramel kegemaran si dia :) Licin dalam masa setengah jam .. huhu

 Breakfast hari rajin - Nasi lemak + sambal telur + tempe goreng + ikan bilis goreng + timun. Kelam kabut cik abang makan sebelum gi kerja. "Len kali awak nak buat heavy breakfast ari cuti la sayang .. baru abang dapat menikmati hidangan sayang ... " huhu .. nasib la bang, tetiba mood nak menggodel nasik lemak pepagi membuak-buak. Anak-anak pun pelik, apehal la ibu buat nasik lemak pepagi buta ni. hahah

 Snek utk anak-anak - Banana split + fried banana ... haha sukati je kan 

 Minum petang + dinner : Chicken soup + brokoli + tomato makan dengan homemade garlic bread... Muahaha cik abang makan sampai tak cukup .. siann die :)

 Dinner anak2 - Roti putih + telur goreng + timun + tomato + cheddar cheese + mayonese + sos cili sket ... Liciiinnn .. 

 Ni la rupenye .. guna acuan tekap roti tu .. cantik je die tutup roti tu

 Ni rupa budak kecik duk menikmati roti telur ibu buat. Ntah ikhlas ke tidak senyuman tu dik oii ..

Sekian sahaja untuk minggu ini ... 


No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami