Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Aug 21, 2004

cuti skolah

yeyyy .. adik aku balik .. best best .. punye la lame aku nunggu dia balik asrama .. bukan jauh pun .. dia skolah kat mrsm ni jugak .. tetiap petang masa riadah balik umah .. tapi bukan nak borak pun ... tido je keja .. tensyen aku .. balik pepetang terus tido .. arini pun balik kul 230 tadi terus tido .. chisss betuii .. ingat boleh la sembang-semabang ngan dia .. uwaaaa ... amepehsss punye adik ..

sebenarnye plan malam ni nak buat bbq ikan bakar .. aku aaa teringin sangat nak makan terubuk bakar .. dah beli 2 ekor pagi tadi .. niat mmg nak bakar malam ni makan ramai-ramai ngan adik-adik .. malangnye sume dah kenyang sebab siang tadi gi jemputan kenduri kawin kawan bapak aku .. uwaaa tensyen nye .. dah siap nak bakar dah .. terpakse masuk balik peti ais ikan terubuk aku tu .. uwaaa makcik kempunan !!!

batu belah batu bertangkup .. makan la aku tangkup la aku .. aku kempunan terubuk bakar !!!!

hihihihi ...

upsr dah dekat nih ..aku plak yg kena kurung duk umah jadi tutor adik aku dajah 6 nih .. susah giler subjek sains dajah 6 .. banyak yg aku dah lupe .. tu ok lagi .. yang aku masih dapat buktikan yg aku pernah bajar pun ade gaks .. ganehh gile bebudak skarang .. plak tu kertas soklan dalam english .. perghhh !!! pueh aku nak faham .. die lagi terel pada aku .. bace karangan bi dia .. kire not bad la dajah 6 leh kuar kotoba camtu .. heheheh sassuga cikgu-cikgu skrang .. sebaik la aku tak bercita-cita nak jadi cikgu skolah .. kalo tak ngan murid murid skali biol cam aku .. mueheheh

alamak .. termengarut lagi .. kay la nak nengok cerekarama !!!

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami