Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Feb 11, 2006

Kisah di LAB ...

Berkampung lelame di LAB membuatkan aku sakit perut melayan bebudak nih. Especially bile diorang mule bukak cite pasal kisah cinte member kitorang si Yamada (bukan nama sebenar) nih .. Sian kat Yamada ni , perangai baik sopan santun ... malangnye ... aaa nak tau cite .. ??

Camni citernye ...

Yamada ni mempunyai seorang makwe yg bernama Yuri (bukan nama sebenar ). Yamada seorang yang sangat baik hati tetapi malangnya kebaikannya telah disalah guna oleh Yuri. Mereka telah berkawan lebih 2 tahun dan kini walaupun tinggal di apartment yang same dan sewa dua rumah .. mereka tinggal sekali .. ( ermm biase lah orang jepun .. )

Yuri ni seorang yang sangat QC .. heheh Queen Control la tu .. bukan sikit sikit nye QC ... bleh dikatekan arienai QC .. impossible .. skali die jeling Yamada , dah gelabah mamat nih .. untuk mengawal gerak geri Yamada ni Yuri telah meletakkan 'cop' di memane laaaaa :p setiap ari .. disamping itu setiap pergerakan Yamada dicontrol oleh Yuri sehinggakan kadang kala di waktu semua sibuk kat lab Yamada terpaksa absent disebabkan Yuri tak bagi die pi skolah .. aduihhh ...

Nak best lagi .. gambar-gambar Yamada bersama kitorang bebudak lab especially dgn 2 org puteri lab kitorang ni terpaksa disorok either save dalam pc lab atau delete .. kalau tak mau perang dunia ke-4 ...heheh .. Skali lagi Yuri telah menangkap kemas Yamada di mana Yuri telah berjaya memaksa Yamada bawak die pi jumpe mak ayah Yamada dan akhirnye skrang dengan selamber Yuri bleh pi bermalam rumah bakal mak mertuanya tanpa kehadiranYamada pun .. dan dalam masa terdekat ni Yuri bakal membawa Yamada pi jumpe mak ayah die plak ... Yamada ni ikut je .. pueh mendapat bantahan dari bebudak lab kitorang ... hahahah aduihhh sian pun ade nak tegelakk pun ade ..

Nak dijadikan citer ... dua minggu nih Yuri takde .. ade jisshu di tempat lain .. YATTAAA ... bebudak lab ape lagi .. bukan slalu dapat chance nih .. mereka pun plan la sesuatu untuk Yamada nih ... nak tau ape ??? ni semua idea member baik Yamada ni la .. salah sorang sensei kitorang gak sebenarnye tapi dah macam member sbb rapat sangat .. die bawak 2 orang kohai onna datang lab kitorang dan kenalkan dengan Yamada kengkononnye Yamada ni terel PC and bebudak ni nak bajar Power Point .. maka bermula lah episod Yamada berbunga-bunga ... hahahha ... nak best lagi ... kohai ni ade ticket match basketball lebih dan bebudak ni ape lagi .. dengan selamber memakse si Yamada ni pegi jugak ...

Matchnye esok .. malam ni Yamada masih berfikir adakah dia sanggup main kayu tiga dengan Yuri .. tapi hakikatnya dia sendiri tak tahan dah ngan perangai Yuri .. tambahan provokasi daripada bebudak lain lagi .. pilih la yang terbaikYamada ek .. saya pun tatau mana yang terbaik untuk awak ... yang pasti tak saba nak tunggu laporan seterusnya next week .. adakah Yamada berjaya main kayu tiga atau mane tau tetiba Yuri jengah balik umah cek pakwe die takde ke .. hahahha .. abeh la perang dunia ...

Tatau nak komen ape .. saje je citer perihal bebudak lab nih ... sakit perut tahan gelak dek kelakar bebudak nih .. yang Nakamura dah balik kampung pi beli SportCar Swift ... Tanaka plak dah berjaya beli beskal idaman sbb tak larat nak jalan dari parking keta masuk skolah .. Sensei yg rapat ngan kitorang tu pun nak kawen dah bulan 3 nih .. puteri sorang lagi duk pening tatau nak pilih putera mana yang bakal menambat ati .. comey sangat .. ramai berebut ..

aduihhh .. macam-macam ...

My Recent New Home Sweet Home ??

Selamat Pengantin Baru dr kami ...

My new LESANCE !

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami