Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Feb 22, 2006

Jelesnye kat orang-orang yang dah abeh happyou ngan exam tu .. (*jeling kat mereka yang berkenaan :p ) bile aku plak nak rilek nih ? rumah dah macam tongkang pecah nih !! aduihhh rimasnye .. what if i could get 25hours per day .. huhuhu

bukan masalah mase tak cukup nih ... masalah penyusunan mase tak baper betui .. alahai milah milah .. anak omakkk .. apo kono ejang !! ni dah pening aa nih ..

ape taknye aku baru pasan happyou aku NEXT WEEK !!! ingatkan 2 minggu lagi .. ni la masalahnye orang jarang bukak kalendar .. lupe bulan nih 28 ari jek .. aduihhhh camne bleh silap budget nih ... by this week kena siapkan slide ... sebabnye ... ISNIN depan dah renshu happyo ..

haaaaaaaa ISNIN ??? mane sempat ... by this week maknenye tinggal 2 ari je la nak tanye sensei ngan senpai aku tuh .. nak best lagi .. Jumaat nih sensei takde gi outstation ... aaa amik ko milah ... kesimpulannye aku kena siapkan slidenye MALAM NI JUGAKKKKKK !!!

ISNIN renshuuu .. KHAMIS berlangsunglah perkahwinan .. eh silapppp ... ( tiru blog orang .. ahaks ! ) real presentation .. aduihhhhh gelabah tahap gaban nih .. bestnye jadi orang yang nak balik khamis nih tuh ..

Oh ye kepada mereka yang ade kate nak barang-barang akak sile tinggalkan kunci umah anda sebelum berangkat ke mane mane .. tawaran masih dibuka ... sape takde sound nak ape ape lagi akak LET GO sume masuk tong sampah .. wokeh aaa .. daaaa

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami