Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Feb 1, 2006

bosan...

kejap je dah masuk bulan 2 tahun 2006 ... nape mase cepat sangat berlalu ? attoiuma je dah masuk bulan baru , tahun baru ... bile dikenang balik time aku memula sampai dulu mesti senyum sengsorang nye ... mane taknye , pengalaman masuk kelas tercangak-cangak tak faham menda la sensei bebel sengsorang kat depan tu .. toriaezu salin je nota ... tu kate kak sal la .. aku ikut je .. belasah je la ... janji datang kelas .. jangan ponteng ... ( kalo ponteng pun satu kelas paling banyak 2 kali satu sem .. kire wooo mane bleh main ponteng jek .. )

kalau subjek math ke bleh la pk jugak .. tiba subject electric circuit ke electromgnetic ke ... same ade semangat salin nota ataupun mengangguk je sambil pejam mate .. ahaks !! lojik aaa tak paham menda sensei ajar .. nihon go beterabur tak hingatttt ... nak jumpe sensei segan .. nak tanye member sekelas segan .. ye la sume laki , dah la berpuak puak .. eiii pantang aku dekat sume nak lari ... hahaha tu kisah dulu le ..

skrang aku eppy jek .. best plak duk lepak ngan bebudak lab nih .. sporting je sume .. sayang plak nak tinggal diorang ... skrang ni muke sorang-sorang monyokkk je ni .. tgh tensyen tulis ronbun aa tu .. fukumo dah tersengguk-sengguk depan aku ni , tanaka kat sebelah duk semangat menulis lagi ( mamat ni jarang dtg skolah , kalo dtg die rajin gegile aa ) , kubo dari td duk kena fire ngan mitsugi san ( sian die , ade je menda tak kena ) , nakamura biase la ngan senpai die last minit baru nak wt jikken .. lebih kurang akunye senpai aku gak senpai die tu .. sian sian ... yumi lepak bilik lain .. bilik ni sempit giler tetiap ari aku kena tuka seat .. sape cepat dapat la tempat best .. tepi pintu ke tepi PC ke .. sape lambat duk la nyorok blakang pot air ke ... pepandai aa carik tempat sendirik .. hehehe

okay la .. maleh dah nak ngarut .. ni tgh kyukei jap ... sakit pale dah wei susun data .. ni sume keja abang ikeda la nih .. eiii gigit baru tau ..

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami