Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Feb 19, 2005

Oita Trinita (Japan) vs Ulsan Hyundai (Korea)




begitu bersemangat rasenye sblm masuk stadium

nak kate aku ni peminat bola .. ataupun hantu bola .. makan bola minum bola tido bola .. tak jugak .. tapi ntah kenapa minggu lepas ajakan dpd itosan aku rase satu peluang yang baik untuk aku masuk Big Eye .. stadium kebanggan oita .. stadium tempat berlangsungnye World Cup 3 tahun lepas .. kalau pegi ari lain bleh main tetepi jek .. tak bleh masuk ..

royal seat tu ...


pemain masuk padang !


mase ni magno takde ...

yang bestnye .. kitorang dapat ROYAL SEAT .. aaa jangan memain .. seat paling mahal , paling clear dan paling dekat bleh tgk pemain-pemain nye .. ahaks !!! ekceli aku tak pepenah pun nak mengenali pemain pemain oita trinita ni sampai la aku menjejakkan kaki ke stadium tadi .. aku kenal la jugak sape takamatsu , yoshida , magno ngan dodo .. hihihi ... saiko aa game tadi .. bagi yang bebetul minat bola mungkin rase game tadi tak la baper hebat berbanding world cup ataupun cup cup yang lain .. sebab banyak jugak bola bolos tadi .. pueh jugak menahan rase suspen bile korea banyak sangat dapat peluang gol ... seb baik pertahanan oita kuat .. hihihi

no.13 ..tu la takamatsu ... nihon daihyo
wuishhh .. gaduh gaduh !!!

aaa satu lagi yang best ... dengan tak semena-mena .. berlaku pergaduhan besar between pemain korea tu ngan pemain oita ... ade la jugak dalam 4 minit game stop ... first time tgk orang jepun gaduh atas padang .. best best !! hihihi .. tapi badan pemain korea beso beso belaka ... nampak org jepun kecikkk je atas padang .. harap magno ngan dodo ( org brazil ) je beso sket .. ahask !!


abeh dah ...

pastu kan .. nak jimang sket .. saiko betul duk royal seat tu .. sepanjang game disediakan minuman .. jus , coke , cofee , tea dsb nye .. sume free .. amik je ... pehtu toilet pun asing ngan toilet org lain .. gilerrrr lawa toilet die .. siap tempat menunggu ade kusyen , karpet fua fua .. adehss !!! bestnye ... aku rase ini la kali pertama dan terakhir masuk stadium tu kot ... kalo itosan tak ajak dah .. maka tamat la sesi masuk free nie .. ayahanda itosan antara insan insan yg erai kat oita nie .. jadinye senang la nak dapat masuk masuk free nie .. dan itosan tak pernah melupakan kami .. bebudak mesia nie .. mane je mesti di ajak .. sayang betui die .. hihihi .. thanks a lot ..

dan balik ... aku mendapat khabar berita yg kurang best mengenai tiket balik .. malas nak fikir .. tawakal je la ..

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami