Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Feb 12, 2005

jalan-jalan cari makan

sehari suntuk tak keluar rumah ... mengadap pc walaupun exam tak bape ari je lagi ... ntah kenapa tangan nii malas betul nak amik buku ngan pensel menulis .. agaknye lame sangat cuti sampai maleh nak belajar .. ape la nak jadi ngan anak mak nie ... maleh nye ..

semalam berjalan-jalan bersama itosan , kak fuza , ayu , jaja ... ronda-ronda bersama kaum hawa .. hihihi .. besto sungguh umitamago itu .. tak sangka la plak sebesto itu .. sebabnye duk bayang tempat tu cam tempat bebudak .. nengok ikan je .. igaito .. tanoshikatta .. padan la rosa ngan sas kate tak rugi pegi .. siap tolong belikan omiyage untuk aku lagi .. sebab kemungkinan utk aku pegi umitamago tu amatlah rendah memandangkan duk oita ni selagi org tak bawak .. takde la nak pegi .. alhamdulillah itosan bawakkan .. dapat masuk free .. memang tetiap tahun die akan bawak gilir-gilir melawat semua tempat menarik kat oita nie .. yang bestnye sebab masuk free .. kalau pegi sendiri mau skali masuk makan beribu ribu yen nye .. adehsss mane la mampu .. thanks a lot itosan .. mata yoroshiku ne !!!!

sesape nak tgk cantiknye umitamago .. sile la melawat blog jaja sebab aku maleh nak upload gambo ... kekyoku same je gambo nye .. tapi memang lawa aaa tempatnye .. tak nyesal pegi ... rase aku la kan .. lagi best pada underwaterworld kat langkawi tu .. ( pendapat aku je la nie .. ) hehehehe .. sesape budak oita yg belum pegi tu .. sile la pegi .. tak rugi maaa ..

malamnye plak .. kitorang dengan selambernye menyerbu bilik sorang senpai nie untuk menikmati 3 resipi pasta yang sangat enak tak terkata .. adehsss duk terbayang-bayang lagi kesedapan pasta hidangan mereka .. walaupun pedas sampai gatal telinga .. kesedapannye tak terbayang .. semputtttt makan ... hehehe mane la tak sihat melampau .. ahaks !!!

letih ... balik dan tido tak sedar ape .. kul 3:30 bangun berangan setengah jam baru gerak gi baito .. adehss esok baito lagi ...

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami