Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Jan 27, 2006

AKU BENGANGGGGGG !!!

Ni aku rase nak mengamuk nih .. tatau nak lepas kat sape .. tak tahan rase .. nak nangih aaa nih .. geram , sakit ati, tensyen ........ eiii rase nak tembakkkkk je orang tu ...

Pesal la sengaje ngan nyusahkan aku ??
Buat la elok elok pehtu pas kan boleh ??
Buat keja chuto hanpa je ..
Nyusahkan orang lain tau takkkkkkk ??

Bagi aku dari awal kan bagus ..
Last minute camni baru bagi .. mane aku nak carikkkk yang lain ???

Eiii tolong la paham wahai SENPAI tersayang ...
aku ni orang mesia bukan orang jepun .. tolong la tulis bebetul data tu ..
Dont expect i know what you are thinking about !!!
Just tell me what you want me to do ...
Ko bagi aku data tanpa condition aku nak tulis camne ????

Rase nak jerit jekkkkk .. ko bagi aku time buat jikken tu lagi bagus ... tau la aku nak susun file tu leklok .. lintang pukang nih ... lagi 2 minggu je nak anta tau takkkkkkkk ???

Allahuakbar .. aku tatau nak cakap ape dah .. ni tgh mood tak bape baik .. berjaga-jaga lah orang disekeliling aku ... kalau tak kena fire , kena BOMMMM terussss ...

Emosi tak stabil !!!

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami