Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Jan 12, 2006

Cuti sehari ...

" Arini saye tak baper sihat , so takyah buat jikken la arini .. jangan lupe bace ronbun yg sensei bagi tu " ... mail yang tiba time aku duk sesiap nak gi skolah ..

Yattaaaa ...

Dengan pantas aku cancel bersiap ke skolah ... sebabnye dah lame aku try nak curik mase mengemas umah .. kalo orang jepun oosouji ( kemas umah besar-besaran) sebelum tahun baru .. ni dah nak masuk tetengah bulan... alhamdulillah dapat free sehari ... free pun tak free jugak la sebab dalam dok tak datang skolah sempat lagi die bagi aku keja .. aduihhh .. senpai senpai ... ~

Alhamdulillah clear aa sket mate .. esok perjuangan perlu diteruskan semula ... aaarghh letey letey ~ .. ntah kul bape la abeh jikken esok ... sho ga nai naa .. nak degree kena study aaa ...

Bapak dah sibuk suh balik .. " Jangan malas malas .. saat saat genting camni kena konsentrate bebetul .. " .. " Ok pak .. insyallah I'll try my best .. "

Terharu plak bile bapak yang sound suh balik .. selalu mak yang cakap .. hihihi ... bile adik adik plak nak sound suh balik .. tak rindu kat akak ke nih ?? .. ahaks !!

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami