Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Jan 9, 2006

Tribute to adik adik Korea ... hihihi

Pertemuan yang singkat bersama adik adik di Korea cukup bermakna buat akak. Terasa sedih nak meninggalkan bumi Korea di kala ukhwah telah terjalin antara kita. Terima kasih akak ucapkan buat semua yang sudi melayan karenah kami berdua.

Thanks to Basirah yang sudi menemani kami ke mana sahaja spot spot menarik di sana tanpa mengenal penat letih. Dengan sejuk menggigil sudi jugak adik kite bawak akak akak ni jengjalan... Walaupun agak penat menanti 'baby' bangun tidur namun akak terharu kerana sudi jugak adik Basirah ni mengorbankan waktu tidur 12 jam tu menjadi lebih kurang 8 jam jek untuk menemani kami .. mekaseh Basirah ... hikhik

Kepada cik Maria yang membuatkan akak tak kering gusi bergelak ketawa kat sane .. Sankyu kerana berjaya menceriakan hidup akak walaupun 5 hari jek ... tapi kenangan tu cukup bermakna buat akak... Thanks to cik Mariatuliana atau nama pendeknye ... ermm err aaa .. erkkk eheks !!

Buat adik Min yang walaupun sibuk dengan tugas harian , part time job la , report la tapi masih sudi melayan karenah akak yang memenatkan nih .. mekacehhh .. sungguh enak Char Kue Teow mu ... terubat rindu akak pada makanan kegemaran tu .. dan terima kasih kerana sudi menemani akak mengelilingi DUNIA aritu .. nanti akak send gambar gambar kite di Paris , German, Itali, Mesir, Australia, China dan sume-sume tu la .. hihikkkss ! Aaa lagi satu sorri la menyepahkan bilik min sepanjang akak bermastautin di sana .. jangan lupe sampaikan salam akak pada Norma ..

To Shamira ... thanks temankan akak jengjalan .. sonok dengar celoteh budak kecik sowang nih .. comey jekkk .. hihi .. walaupun hajat utk ke Ains World bersamanya tidak kesampaian kerana menanti makcik sowang ni tak bangun tidur ... tapi tercover balik esoknye dapat mengelilingi dunia bersama min ... Cian die chakittt pewottt .. agaknye makan rapu** ke toppu** ke amenda tah sebutannye tak sampai ati nak sebut ... tu banyak sangat kot .. ahaks ! Sedap giler menda tu .. terngiang ngiang lagi rasenye ... seb baik sebelum balik aritu min bawak makan lagi skali .. ahaks !!! .. gian gian ...

Syazwani yang akak jumpe sekejap pun tak kurang comeynye .. sepanjang permainan monopoly itu beliau yang paling rajin membayar cukai tanah orang tapi akhirnye rumahnye yg sebijik itu menjadi sumber rezeki .. hehehe ape la yg akak merapu nih .. walapun tak sempat bersalaman ngan adik Syazwani ni sebelum balik aritu sebab die pengsan dulu sebelum tiba waktu yg dijanjikan namun pertemuan kita yg hanya beberapa jam sebelum akak balik tetap menjadi memori indah dalam idup akak .. hikhikss !!

Pendek kate pengalaman 5 ari kat sane cukup bermakna buat akak .. Terasa di layan bak puteri gunung ledang sepanjang mengaco mereka .. best sesangat .. mekaseh semua .. kagum melihat ukhwah adik adik... trully madly deeply ( betul ke ?? ) first time akak tengok kekuatan ukhwah yang begitu kuat dan utuh .. tahniah akak ucapkan .. semoga adik-adik terus bersatu dengan ikatan ukhwah ini sampai bila bila... :)

Indahnya ukhwah bila bertemu dah berpisah hanya kerana Allah SWT .. kan ??

Cantiknya ukhwah bila ianya bersatu dengan satu tujuan dan niat yang satu ... AKhir kata Salam Eidul Adha buat semua ... Doakan presentation akak esok eh .. !!

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami