Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Jun 20, 2004

Kali ke-16

Hehehhehe .. itu adelah tema weekend aku this week .. walaupun ade sorang dua je faham .. aku telah berjaya ter'....' buat kali ke-16 setelah dikumpul sepanjang weekend nih ...

Semalam ade majlis pertemuan dengan salah sorang menteri mesia.. alhamdulillah majlis dah selesai .. dengan penuh protokol .. ye la menteri yang datang kena lah bebetul .. kang salah cara masuk surat khabar plak .. heheheh ... yang penting kameraku dah nak abeh sekodak sebab giler bergambar dengan bebudak pompuan yg dtg nih .. ye la buat kat Toyo Hotel .. dengar citer five star hotel .. bukan slalu leh masuk .. setiap sudut nak amik gambo .. muahhahahah .. amik sesama kami je aaa .. tak perasan pun bile YB tu balik .. heheh

Best betui weekend nih .. Amy walaupun datang dari jauh .. dedua ari dia masakkan lunch untuk kitorang .. Nasi Ayam Istimewa ( Lunch Sabtu ) ... Nasi Lemak Cintaku Aneh ( Lunch Ahad ) heheheh best best .. Amy datang la slalu ek .. leh makan besar lagi.. kuikuikui ...

Lepas Amy , Azie ngan Jue balik .. terasa sabishi giler .. dah la tunggu taifu tak sampai sampai .. disebabkan terasa sabishi yang teramat sangat .. fikir punye fikir punye fikir .. sambil duduk aku tertidur tak sedar ape .. pastu carik bantal .. sambung tidur balik aa .. ( muaahahah takde kankei langsung .. ) sebenarnye letih sangat dah dua minggu tak bape cukup tido .. bukan takde keja skolah .. tapi maleh nak pk .. sebab kepala dan badan letih sangat .. last last aku berjaya gak mencover tido aku minggu ni dengan successnye .. ehehhehe

Bermula la kembali perjuangan yang belum selesai .. uwaaaaaaaa repot banyak .. !!!



P/S ... Alamak awan kat luar menakutkan .. hitam pekat dan laju bergerak .. angin taufan dah sampai .. dikhabarkan dalam berita taufan no.6 ni besar dan kuat .. berhati-hati kepada semua ye..







No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami