Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Jun 22, 2004

1-1

Bangge gile aaa kena puji dek Tsugisaka sensei .. hahahah tau dah dak kelas aku sure bengang nye .. sket sket Kamira san .. sket sket Kamira san .. muhahahaha sape suh tak jadi ryugakusei .. sebaik ade sensei yang faham dan support aku ..

Malangnye dimarahi Okubo Sensei ..

"Awak ni Kamira san .. saya nak ajar camne .. ade seribu cara .. saya suh awak fikir .. fikir la sendiri .. takkan saya nak fikir untuk awak kot ... "

"Erkk .. haik .. "

Free jek kena marah .. gi jumpe nak tanye tak faham cara nak wat report .. kena sembur plak .. heheheh tapi tau dah sensei tu memain je .. saje gertak aku ..

Uwaaaa .. 1-1 arini .. kena puji skali .. kena marah skali .. sabo je la ..

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami