Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Jun 23, 2004

Panas

PANAS !!! Jangan salah faham plak ek .. nie panas yang memberi maksud panas .. memang panas pun arini .. suhu mencecah 30 darjah celcius .. melekit-lekit badan .. nak gi skolah kul 9 pagi pun tak sanggup .. matahari dah tinggi melangit .. teriknye ermmm rasa terbakar kulit muka .. Kalau balik mesia natsu yasumi mesti mak tegur .. " Awat gelap sangat anak mak nih .. " kalau balik haru ok lagi .. hehehe ..

Selalu kawan jepun tanye .. tak panas ke pakai baju kurung gi skolah .. ermm panas tu memang la panas .. tapi kalau terdedah macam lagi panas je .. aku la fikir camtu .. pelik jugak camne org jepun leh pakai bukak sane bukak sini .. rase aku kalau kena direct pancaran matahari tu lagi panas .. tapi ntah la .. kat jepun ni lain kot lifestyle derang .. lagi bukak lagi suzushi .. heheheh .. sebenarnye lagi bukak lagi sedap yang lain menjamu mata ..

Citer pasal panas nih .. tadi balik balik skolah terus pasang aircond bilik sebab panas sangat .. tetiba terperasan ... kat sini boleh la pasang aircond lagi bile panas .. nanti kat padang mahsyar .. masa tunggu giliran tu .. macam macam jenis manusia ade .. ade yang peluhnye separas dahi .. ade yang separas leher .. ade yang peluh melitupi satu badan .. masa tu mane nak cari aircond .. matahari sejengkal dari kepala .. MasyaAllah .. bayangkan sekarang ni pun terik sket dah tak tahan .. nanti kat sane .. macam mane la ek ..

Bukan takde masa lagi nak taubat .. selagi matahari belum terbit belah barat .. masa bertaubat masih ada .. Allah Maha Pengampun .. Mintak la ape saje dari Yang Maha Esa .. kalau bukan sekarang dikotakan janjinye .. mungkin esok , mungkin lusa .. bulan depan tahun depan .. atau mungkin lepas kita mati nanti .. Insyallah ..

Eh .. terpanjang plak bebel arini .. saje je terasa nak menulis arini .. tadi kul 3:00pm tgh panas terik berbasikal gi skolah .. masuk kelas 10 minit sensei cancel kan klas sebab dia tak sihat .. attendance pun tak amik .. nyesal meredah panas tadi .. heheheh takpe .. sabar bebanyak ...

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami