Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Jun 27, 2004

Teman Lame

Tetengah wat report tengah ari tadi terperasan sorang teman lame yang tak pepenah online .. tak pepenah terchat pun .. tetiba arini tergerak plak ati aku nak tegur dia ..

Kat skolah dulu tak pepenah aku cakap ngan dia .. even .. paling nyampah aku nengok dia dulu .. muahahah ( tak kire ngumpat nih .. tadi dah gitau dah dia .. ) ntah pesal tah .. mane tak nye sombong semacam je dia .. tengok dia je sakit ati .. muahahhaha .. arini baru lah terbongkar nye rahsia awat yg dia tsumetai sangat ngan pompuan dulu .. muahhahahah kelakar giler ..

Macam-macam citer kuar .. nak tegelak aku .. ade yang aku lupe dia ingat .. ade yang aku ingat dia lupe .. paling best .. .. dedua tak ingat nama cikgu BM kitorang kat skolah dulu... ntah pesal .. padahal dulu kalau BM tu memang mamat ni aa paling power .. ade sorang lagi dak kelas kitorang BI power giler .. BM selalu lingkup .. muahahha skrang kat US aku rase dak tu .... bukan takat cikgu BM .. cikgu lain pun .. yang ingat cikgu MATH yang kitorang panggil ABAH .. ngan cikgu sejarah .. tu pun sebab member kitorang penah nak gaduh ngan dia dulu .. isk isk .. jahat benarnye bebudak kelas aku nih .. hahaha baru sedar ... apesal aku tak sedar aaa .. sebab aku baik kot .. setadi jek .. muahahha

Tapi kalo balik kelas lepas prep tu .. memang wing A bawah kat belakang tu jadi pot budak delima aaa wat kerja lagha .. macam macam citer ade .. pasai junior pompuan ngan senior laki .. masa dak laki xde dalam kelas ade la bebudak yg rajin tangan gi selongkar beg derang .. ingat kite je wat kat derang .. rupenye derang pun wat jugak .. muahahhaha kantoi .. ntah ape derang jumpe .. halal je la ..

Aku tgh pening sebenarnye nih .. report tak gheti-gheti nak wat .. sebaik dia tolong aku tadi translatekan balik BI ke BM .. kalo tak sampai kesudah aa aku tak faham .. bace jepun tak faham .. bace BI tak faham .. uwaaaa ape nak jadi ngan aku nih .. isk isk ..

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami