Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Mar 23, 2004

PC ku bengong

Arini keja aku merepair pc abo .. chehh macam terel je aku repair .. bukan repair sendiri pun .. matde yang repair .. aku tolong tengok je ... tapi aku berjaya bukak cover mother board ... hehhehe tima kasih matde sebab bagi kepercayaan kat aku .. walaupun kecik tapi ia amat bermakna dalam idupku .. ewah .. heheheh takde la .. pc ni aritu stuck .. nie dah ok ..internet plak takleh connect .. ape la masalahnye .. selalu aku settei kat pc sendiri senang je .. ape tah masalahnye .. klik sane tak jalan klik sini tak jalan .. matde yg terel pun tak bley .. aku lagi la ampeh .. last last dedua akirameta .. takpe la nanti try lagi .. ape masalahnye pc ni aaa .. sape tau ?

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami