Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Apr 21, 2004

Malu beb !!!

Dalam kelas programming tadi ..

"Dari last week saye try tapi sampai skrang saya lum baper reti lagi guna Visual Studio nih .. takpe la meh kite cube buat sesama .. bla bla bla pot pet .... " Tsugisaka sensei duk bebel sengsorang kat depan tu ..

Aku tengok bebudak lain sume duk surf net la ... bukak website game ntah menda tah .. tinggal sorang dua yang skema je bukak skrin same ngan ape yg sensei tgh ajar kat depan tu ...

Aku pun dengan selambernye bukak la jugak website website yang memang selalu aku surf .. check mail sume ..

Tetiba .........

" Horrraaaa !!!! Anata nani yattenno !! "

Dengar Tsugisaka sensei menjerit .. pastu sume mata tgk kat aku .. bebudak lain dah gelak .. apesal nih .. apesal nih ???

Skali aku tgk skrin sensei .. Alamak .. apesal skrin sensei tu jadi Yahoo Auction !! .. same ngan skrin aku .. YABAIIII !!!!!!!

Merah muka ... uwaaaaaa ... tak buat dah pas nih .. (-_-#) !!!

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami