Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Apr 25, 2004

Repotku tergendala

Tensyennye .. tengah sesemangat buat repot jikken ... tetiba data dalam floppy plak tak bley bace .. camne nak buat repot data jikken takde .. dengan muka tak malunye aku mail Yamamichi .. sampai ke sudah tak balas balas .. camne ni camne ni ?? ni yang tensyen nih ..

Dah takleh siapkan report jikken .. aku siapkan dulu repot Electronic Circuit ngan High Voltage Study .. alhamdulillah siap gak akhirnye .. senang je rupenye repot ni .. ingat susah .. rupenye kalau kite concentrate semak nota ngan buku sini buku sane .. actually report yg sensei bagi sume sesenang belaka .. cume kena rajin mencari aaa .. harap bulan jatuh ke riba .. bebila pun tak dapat ..

Dah pepetang nih .. repot sume dah siap .. terus biol jap tatau nak buat ape .. nak gi kosen takde keta , nak gi machi mahal sangat plak densya .. nak gi wasada takkan nak naik beskal ngan jaja .. uwaaa last last decide melepak dalam bilik je sementara tunggu kul 6 kang nak beraksi kat court badminton .. muahahha .. partner baru dah ade .. best sket .. heheheh

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami