Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Apr 19, 2004

My PC's soul

"PC ape citer ?? " soklan yg sering senpai aku sorang ni tanye .. dgn nada perli plak tu .. eeiiii !!!

"Ermm .. ntah la ... nak repair kedai kena Y12000 .. kalau convert RM dekat RM400 ... pakcik Yamada kate bule buat sendiri kalo bace buku tu .. ermmm dou shiyou ??? "

Ikut ati aku nak je antar kedai .. pejam mata je la bayar .. tapi nye teringin jugak nak try buat sendiri .. tapi risau jugak .. kang buat buat lagi hancurr ... uwaaa apakah yang patut aku lakukan dalam situasi begini ...

Next week nak gi Tokyo .. tadi tanye sekyo paling murah Y32000 .. bestnye !!! tapi duit lagi .. heheh takpe .. banker aku ade kat tokyo .. nanti suh dia support aku sume .. muahahha ..

Isk nak kena balik nih .. duk lab lelama kang tak jadi kije ... nak gi Applied tanye leh tak repair PC aku murah sket .. isk ampeh betul la pakcik Yamada nih .. gerammm aku !!!

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami