Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Apr 5, 2004

Sambut Kohaitachi

Biase la kat Oita ni kohai baru sampai je ade la aktiviti aktiviti yang dirancang senpai untuk derang ... Ari sabtu aritu gi Hanami kat Heiwa Koen .. gilerrr lawa sakura .. tgh mangkai .. senpaitachi yang amik gambar beria ..kohai selamber je ... hehe.. kalau boleh 2 gulung filem nak abehkan satu petang tu ... nak letak gambar kat sini tapi lum sempat kebas gambar dari digicam pnut ngan abang tasmim lagi .. nanti dah dapat aku letak ek .. heheh ..

Pastu arini gi Huis Ten Bosch , Nagasaki .... jauhnye rasa nak sampai ke Nagasaki nun .. tapi memang aku puas ati aaa gi situ ... sekarang tgh tulip matsuri .. memang cantik sangat .. tak pernah lagi aku gi tempat secantik tu kat jepun nih .. kali ni memang aku abehkan 3 gulung filem .. tu tak masuk tumpang digicam orang lagi tu .. macam macam posing aku ngan bebudak ni buat .. gaya Charlie's Angel ade , gaya Hindustan ade , gaya maut pun ade .. muahaha bukan selalu .. gunakan peluang yang ada ... cantik sangat aa bandar nie dengan bangunan bangunan negara Belanda .. pendek kate kalau amik gambo takde nihonjin kat situ memang real ade kat Belanda aaaa ...

Letihnye .. bertolak kul 530 pagi .. sampai umah kul 330 pagi .. 20 jam perjalanan .. tapi aku rasa trip ni paling bermakna buat kitorang setelah macam macam menda jadi b4 this .. alhamdulillah .. semua atas pertolongan Allah ..

Trip ni actually nak sambut kedatangan kohai Jack , Mui , Azie ngan Ju .. tapi malangnye kohai yg datang tahun selamber la plak .. dalam 4 orang tu Azie sorang ke bawak kamera .. yang lain bawak diri jek .. sabo je la bebudak nih .. si Jack ngan Mui ni lagi la lepak .. jadi cameraman aku lagi .. gomen ne korang .. sape suh tak bawak kamera .. kan dah kena jadi cameraman akak .. takpe la nanti akak banje korang ek .. tu pun kalo korang bace blog akak ni aa .. kalo tak abaikan je aaa .. heheheh

4:09 am .. ZzzzZZzzZ !!!!

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami