Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

May 13, 2004

Taiheng deshita wa

8:34 Wake-up .. (kena g skolah awal nih jikken report last
week tak siap lagi)

9:48 Information Room IR ( print report )

10:40 Electrical Communication Class..Alamak 4 bijik graf
lupe print ... kena gi balik IR after this class .. uwaaa

12:20 IR .. Print graf ... then naik Bilik Malaysia BM
( Alamak .... Graf 11 plak tak print lagi .. ).. Lari ke
IR semula ...

Yabai desu !!! 1:10 experiment baru start ... sempat ke nih ???

1:59 Report settle .. berkejar ke bilik experiment plak ...
( Yoshu tak buat lagi .. Ya Allah .. maji yabai desu )

1:10 - 5:40 Experiment MODE !!!

5:45 Antar report last week kat Nishimura Sensei ..

... REPORT FAILED !!!

" Repair lagi report ni esok anta kat saye ... "

" Baik sensei ... "

Dengan senyuman yang manis aku meninggalkan sensei .. Macam nak giler aku siapkan report ni semalam .. tak tido .. dah 3 kali repair-print .. uwaaa perabih kertas aku je sensei nih ..

Ok warga Oita .. seperti biasa malam ni majlis bacaan yassin di Kaikan Dannoharu ..jumpe disana , disana , disaaaana .. sibuk sibuk jugak .. makanan rohani kena ade baru semangat nak study .. kan kan ..

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami