Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

May 18, 2004

Nasib badan .. heheh

Arigatou peyex bawak akak gi spital tadi .. penat aku ngan jaja nak memahami amenda yang doktor tu cakap ..

Doktor : infra... nantoka

Mila : hahhh ?? amenda tu jaja .. ??

Jaja : ntah .. luke kot kak ...

Mila : aa eerkk .. aaee .. hait wakarimashita ...

Heheh .. nantoka faham la jugak ape doktor cakap tadi .. dia kate walaupun dah setahun operation tu .. ade bahagian yg akan baik dan ade bahagian yang memang tak boleh baik ..

Kemungkinan besar ade bengkak kat dalam tu akibat keganasan aku .. heheheh lepas ni takleh main badminton dah .. jangan buat keja berat doktor kate .. dapat harikuzuri je ..

Kena x-ray lagi skali tadi .. tapi nampak cam normal je .. ntah aa ye ke normal aku pun tatau .. tapi nampak cam besa je takde senget senget pun tulang lutut aku .. doktor kate kalau sakit ni berpanjangan .. kena buat MRI lagi skali .. sebab x-ray just nampak tulang je tak nampak isi yang terkoyak and what so ever .. uwaaa tamo dah masuk dalam lubang MRI tu .. takutttt .. rase tak leh nafas .. tobat tanak main badminton dah pasni .. sabo dulu ..

Kay nak sambung report ... esok kena antar report jikken nih .. kalo tak .. genten .. uwaaa tamo tamo ..

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami