Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Jul 19, 2004

fenin
 
awat persamaan ni cam tak betul ??? apesal voltan litar selari ditambah ?? bukan same ke ?? aaaa ni yang maleh nih .. tengah semangat buat ade plak yang diragukan .. terbantut kejap .. esok je la ila tanye tutor ..
 
exam semester ni ila amik 11 paper .. this week je 3 paper nak kena tempuh ... satu paper fizik ila telah katteni membuat keputusan untuk amik repeat je nanti .. sebabnye paper tu memang takde kakomon langsung dan memang tak faham langsung .. kelas wajib tapi ila memang akirameru la subjek tu .. pasal elektron , tenaga kinetik dalam zarah ntah menda ape lagi tah .. sensei mengajar pun bace buku teks je .. susahnye nak faham .. masa kelas dia ( kobayashi sensei )  ila selalu kena migrain sebab berlawan antara ngantukss dan nak memahamkan ape yg dia ajar .. biasanye ngantukss aa menang .. ( _ _) ZzzZzz !!! ahakss ...
 
jom jom setadi .. !!! nak balik mesia lagi 2 minggu gurai .. yeyyy !!!
 

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami