Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Oct 28, 2004

di bilik gelap bersama 3 jejaka .. :p

jangan terkejut plak bace topik tu .. sebenarnye dua ari lepas aku dipaksa untuk berada dalam sebuah bilik gelap yang memang gelap untuk melakukan satu eksperimen cahaya .. ermm suspen jugak sebab bilik tu boleh dikatakan bawah tanah dan semua tingkapnye di tutup dengan kertas hitam .. seram sejuk gak sebab takde sesape lalu lalang kat bawah tu .. hanya tinggal kami berempat je menyiapkan secepat mungkin eksperimen yang dibuat tu ..

minggu lepas aku dan bebudak group jikken kena bermain dengan alat-alat letrik high voltage .. yang mencapai ketinggian 1,000,000kV .. sejuta kilo volt .. eiii ni salah pegang mati keras aku kat bilik tu .. menarik jugak .. cume ade sedikit suspen tengok alat alat letrik besar gedabak tu .. pastu bile disuruh masuk ke bilik tu dan buat itu dan ini .. rase cam nak lari je sebab takut .. memang la bilik tu dah dilengkapi ciri ciri keselamatan tapi still rase risau tak boleh hilang sebab mane la tahu kan ...

tapi ajal maut jodoh pertemuan semua kerja Allah SWT kan ..

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami