Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Oct 18, 2004

tempoyak vs coco crunch

suapan pertama coco-crunch bercampur susu mengudang satu rase yang agak pelik .. macam ku pernah kenal bau ini tapi dimana ya .. ??? ku suap lagi dan lagi dan lagi .. ermmm sahhhh bau 'tempoyak' dah terserap masuk dalam coco-crunch yg aku letak skali satu beg masa balik ke sini aritu .. adehsss tertekan nye !!!

rasenye dah dekat 10 lapis aku balut tempoyak tu .. awat leh kuaq lagi baunye .. isk ... fushigi yana .. padan la kat airport atau pun hotel besa ditulis ' durian is not allowed' .. memang baunye semerbak harum ke setiap pelusuk ruang .. tapi masalahnye lagi busuk lagi la sedap .. ermm bayangkan gulai lemak tempoyak .. plus cili api .. fuiyooo .. sedapnye .. ermm bile la kohai aku cik jaja nak buat lagi ..

" jaja .. buat la .. akak order semangkuk ... leh aaa eh .. hehehe "

arap-arap jaja bace la blog aku ari ni .. ye jaja yek .. tapi .. abeh camne aku nak makan coco crunch ni ??? uwaaaaaa bau tempoyak kuat sangat !!!!

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami