Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Jul 5, 2004

Nagahama Matsuri

Tanoshikatta ..

Sempat beli ikayaki dan kakigori .. takde la sedap sangat .. tapi sebab fuinki pasar malam .. bau takoyaki , toriyaki , yakisoba ( walaupun takleh makan .. nengok je bley ..hehehe ) ... menyebabkan ikayaki yang rase cam sotong masak kicap tu sedap .. hihihi lagipun lapar tadi .. abeh Y700 .. kalau makan joyfull lepas la jugak ikagesokara age washoku setto ngan drinkbar ....

Yang bestnye semua pengalaman berjalan di pasar malam jepun tadi sempat diabadikan dalam DCR-TRV33 aku .. jakku jadi cameraman ..heheh tuan punye kamera nak le ade dalam tu .. nanti nak tunjuk kat mak ayah .. hihihi gomen ne .. arigatou jakku ..

Comel-comel je kakak-kakak ngan adik adik jepun beryukata tadi .. alhamdulillah tak panas sangat .. banding 2 tahun lepas .. panas kemain .. berpeluh-peluh .. tahun ni suzushii .. tapi gerai tak baper banyak .. maaaa nee .. kalau banyak pun tapi yang dijual same tak best gak .. pusing memane pun yang ade takoyaki , karaage , ichigo ame , kakigori , kuji .. same jek .. awat derang tanak variasikan gerai aa .. terpk gak nak buka gerai mesia ( idea bajang aa nih .. ) tapi terbantut plak idea tu sebab itosan kate nak sewa pun makan dekat Y1000,000 ... ermmm berangan je la ..

Bukak gerai kat kaigakusai je la .. tahun ni nak jual ape ek jaja ???

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami