Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Jul 20, 2004

summer
 
sebut summer .. ape lagi yang boleh terfikir selain PANAS !! mesia panas gak tapi panas jepun nih lain .. panas lembab .. takde angin .. berkuap je .. mandi pun air tak sejuk .. suam je .. mase winter boleh la pasang air panas .. summer nih kalo air suam .. sho ga nai aa .. mandi gak air suam .. kuar je bilik air .. duk 5 minit dah peluh balik .. kekadang kuar je bilik air tak sampai seminit peluh balik .. melekit-lekit .. panas kat sini terik .. nak jalan pun seriau .. cari tepi tepi bangunan je .. nak elak pancaran matahari punye pasal .. bukan la puteri lilin .. cume memang panas terik dan bahang kuat giler .. sejak ichinensei nak beli payung kain itam tu .. teringin sangat nak rase suzushi duk bawak payung tu .. tapi tak terbeli-beli .. uwaaaaa ..
 
dah panas panas camni .. baju pun bertukar je .. pueh basuh baju .. weekend je bertimbun kain nak kena basuh .. penuh kat ampaian baju .. natsu ni pakai baju kurung best .. berangin je .. walaupun angin takde sangat tapi rase ringan dan sejuk berbanding pakai jeans dan t-shirt .. tapi segan la sket sebab baju kurung berkaler-kaler .. meriah kemain .. segan ngan nihonjin .. derang pandang semacam je .. tatau la derang kate kite giler ke ape pakai baju berkelumbung camtu .. ke sebab kaler yg meriah sangat ke ape .. tapi sebenarnye sejak memula dtg sini dah pelik dah ngan orang jepun nih .. bukan ape .. masa winter pakai baju sket punye la macam tak cukup kain .. pakai skirt tu kalau boleh sampai nak nampak 'tuttttt' ... isk .. kite punye la pakai baju dekat 5 lapis .. dah tu bile summer pakai baju berlapis lapis plak .. kalau dua lapis tu leh la tahan lagi kot la nak bergaya .. ni kekadang sampai tiga pat lapis .. isk .. bak kate org kedah .. biaq betui makcik ni .. hehehheheh .. pastu kite pakai baju kurung tutup semua derang pandang pelik .. selalu je dalam kelas .. sensei tegur ..
 
" kamira san .. awak ni tak panas ke pakai camtu .. ? "
 
hehehhe... lek aa sensei .. kalo panas takde la saye pakai camtu .. org jepun lagi paneh rasenye .. terdedah je .. time terdedah abeh dedah sume .. summer ni sangat la bahaya gi laut .. hehehh pepaham je la .. kang pueh menjamu mata .. dah la lawa lawa minah minah jepun nih .. muehehheh ... dapat cam kyoko fukada ke .. tak tidur malam .. :P
 
disebabkan penggunaan ILA ditentang habis-habisan oleh peminat-peminat setia blog aku nih .. jadi dengan rasminye aku tuka balik penggunaan ILA kepada AKU ..  nyahhhahahaha ..
 
lepas ni jangan ade yang putus urat perut lagi la naaaa ...

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami