Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Jul 7, 2004

Suzukiku kembali suci

5.30pm

"Kamirasan ... moto awak pakcik dah repair nih .. mai aa amik ... kalau awak sampai nanti pakcik takde .. letak je duit tu dalam kotak kat dalam kedai ek .. kunci pakcik letak dalam moto .. amik je la nanti ek .. "

Yeyyyy .. kena Y5000 je .. alhamdulillah .. lagipun memang dah baik ngan pakcik Takaki nih lame .. beli pun ngan dia .. dah baper kali repair dia kasik free jek .. kali ni pun .. banyak jugak aku rase dia repair .. sebabnye brek blakang pun dia repair skali ...

Kebetulan masa sampai dia ade lagi kat kedai ..

" Banyak jugak rosak moto awak nih .. brek blakang pun pakcik repair skali la .. takpe la kire service .. heheheh "

Banyak nooo servis pakcik nih .. dah banyak kali dah dia servis moto aku free .. ni dia kasik lagi .. alhamdulillah .. rezeki ..laju giler moto aku tadi .. rase cam baru jek .. ringan dan pick-up dengan bestnye .. hihihihi best best .. best betul baik ngan pakcik makcik jepun nih .. masa ni la nak baik ngan diorang .. kalo tak bile lagi .. kan ..

Aku suke baik ngan derang .. derang ni kalo dah baik .. semua menda derang nak tolong .. pantang ade masalah .. ade je yg offer nak tolong .. basikal aku rosak tolong panggilkan kawan repair , yang paling best bile dibelanja makan sushi aaa .. heheheh masa tu nak makan ape je bleh amik .. kalo sendiri kena fikir duit .. everyweek ade je hadiah dari pakcik ke makcik jepun nih .. shiawase betul .. heheheheh ..

Cume takde kawan jepun sekelas jek .. :(

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami