Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Jul 12, 2004

Malas

Topik yang sangat tak best .. tapi nak buat camne .. memang saiking malas betul nak bukak buku .. exam dah dekat .. soklan banyak dah kutip .. tinggal nak setadi je .. tapi time nak bukak buku tu la ngantukss .. tak pun tv citer best .. tak pun lapo .. tak pun .... aaahhhh tu sume alasan belaka ..

" Jangan la fikir nak balik je .. exam dulu .. ade lagi 3 minggu nih waktu free tu study la .. aa lagi satu .. pintu dah kunci ???? "

Aaaa tu la ayat bebelan mak aku tadi ... mak pun risau bile aku cakap maleh nak setadi .. mak risau la tu takut anak dara dia sorang nih kena extend setahun lagi .. iskkk .. mintak dijauhkan laaa ..

" Mak .. doakan mila ek .. "

Tak larat dah duk sini .. nak balik duk dengan adik adik .. penat dah duk merantau nih .. isk .. terbebel plak .. kay la nak setadi .. ( tu pun kalau berjaya menguatkan diri bukak buku aaa ) hehehe

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami