Fakhri & Mila

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Muadz Hero No.1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Muhammad Mus'ab Hero No.2

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Muhammad Nukman Hero No.3

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Jul 21, 2004

ohayo gozaimasu
 
kelas stat kul 9:00 am patutnye .. terjaga kul 8:55 am .. yabeii !!! tak sempat mandi pun .. mueheheh ...basuh muka gosok gigi terus pecut gi skolah .. ingat sensei dah ade .. rupenye bayang sensei pun tak nampak sampai skrang nih aaa .. awat la sensei nih .. kelas programming ni ade report kena buat .. malangnye tak faham langsung ape dia ajar .. dia suh beli buku lain pastu dia ajar pakai buku lain .. camne nak buat ??? sape reti guna microsoft visual studio.net tulun la cakap .. nak mintak tolong ajar nih .. tak reti langsung nak guna .. camne nak antar report nie .. ??? arghhh tensyennye ...
 
lepas ni ade kelas bahasa jepun plak .. minggu lepas dah cakap ngan sensei takleh dtg sebab kelas bertindih ngan exam kelas lain .. tapi exam tu batal .. tapi takmo dtg jugak kelas tu .. malas ... saiking virus malas dah masuk dalam diri .. malas study , malas gi klas .. sume malas .. sebab ape eh ? heheh kalo mak tahu mesti mak marah .. anak dara mane leh malas ...
 
semalam berjaya hantar kat sensei report experimen sem lepas yang kena repeat next sem .. sepatutnye 3 paper kena hantar .. tapi dapat hantar 2 je sebab satu lagi data experimennye dah ilang ... lojik la ilang dah setahun tak guna .. yang dalam pc lojik la aku save .. ni data dalam kertas graf .. tanye kawan nihonjin pun derang takde simpan .. kesimpulannye .. kena la buat balik experimen tu sem depan .. alhamdulillah kena buat satu je .. kalao kena repeat sume .. alahaiiiiii .. penatnye ... takpe takpe .. mak selalu cakap ..
 
" belajar memang la camtu .. susah tu biasa la .. semua orang rase .. jangan la ngomel je .. ikut je ape sensei kate .. "
 
baik mak ....
 
 

No comments:

Post a Comment

Sponsor Kami